Varastointi

VAARA

danger

Terveydelle haitallisten aineiden aiheuttama vaara!

Bakteeri-infektion vaara!

  1. Desinfioi sekoitin purkamisen jälkeen!
  2. Noudata käyttömääräysten ohjeita!

HUOMIO

Kosteuden aiheuttamat kokonaisvauriot

Kosteuden pääseminen käyttöyksikköön aiheuttaa laitteen vaurioitumisen korjauskelvottomaksi! Peitä käyttöyksikkö vesitiiviisti varastoinnin ajaksi. Vältä lauhdeveden muodostumista! Varastointipaikka ei saa joutua veden alle. Noudata valmistajan ohjeen sisältämiä tietoja!

HUOMIO

Käyttöyksikön vaurioituminen

Jos laitetta varastoidaan ympäristössä, jonka ilmankosteus on suuri (meri-ilmasto tai trooppinen ympäristö), voimakas ruosteen muodostuminen voi vaurioittaa vaihteistoa. Tällaisissa ympäristöolosuhteissa ei enää riitä, että vain potkuria liikutetaan säännöllisesti. Tällaisessa tapauksessa vaihteistoöljyyn on lisättävä öljyliukoista tiivistettä, joka sisältää ruosteelta suojaavia lisäaineita (väkevyys n. 2 %). Katso lisätietoja valmistajan ohjeesta!

Uusia sekoittimia voidaan pitää varastoituina 2 vuoden ajan. Jos sekoitinta on varastoitava yli 2 vuotta, ota yhteys asiakaspalveluun neuvojen saamiseksi.

Huomioi varastoinnissa seuraavat seikat:

Varastoinnin jälkeen sekoitin on puhdistettava pölystä ja öljystä ja pinnoitus on tarkistettava vaurioiden varalta. Vaurioituneet pinnoitukset on korjattava ennen käytön jatkamista.