Depozitare

PERICOL

danger

Pericol din cauza fluidelor pompate nocive pentru sănătate!

Pericol de infecții bacteriene!

  1. După demontare, dezinfectați mixerul!
  2. Respectați indicațiile din regulamentul de ordine interioară!

ATENȚIE

Daune totale din cauza infiltrării umezelii

Infiltrarea umezelii în unitatea de antrenare duce la daune totale! Acoperiți unitatea de antrenare în timpul depozitării în mod impermeabil. Evitați formarea de condens! Locul depozitului trebuie să fie rezistent la inundare. Respectați datele din instrucțiunile producătorului!

ATENȚIE

Daune materiale la unitatea de antrenare

Atunci când depozitarea are loc în medii cu umiditate ridicată a aerului (medii maritime sau tropicale), ruginirea puternică poate deteriora transmisia. În aceste condiții ambiante, nu mai este suficient doar să se miște elicea în mod periodic. În acest caz, amestecați în uleiul de angrenaje un concentrat solubil în apă cu aditivi de protecție la rugină (concentrație aprox. 2 %). Consultați și celelalte date din instrucțiunile producătorului!

Mixerele nou livrate se pot depozita timp de 2 ani. Pentru o depozitare mai lungă de 2 ani, luați legătura cu departamentul de service.

Pentru depozitare, respectați următoarele puncte:

După depozitare, curățați mixerul de praf și de ulei și controlați stratul de acoperire dacă prezintă deteriorări. Remediați straturile de acoperire deteriorate înainte de refolosire.