Αποθήκευση

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

danger

Κίνδυνος από υγρά βλαβερά για την υγεία!

Κίνδυνος βακτηριακής λοίμωξης!

  1. Απολυμάνετε τον αναδευτήρα μετά από την αφαίρεση!
  2. Προσέχετε τα στοιχεία του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας!

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ολική καταστροφή λόγω εισόδου υγρασίας

Η είσοδος υγρασίας στη μονάδα μετάδοσης κίνησης οδηγεί σε ολική καταστροφή! Κατά την αποθήκευσή της πρέπει να σκεπάζετε τη μονάδα μετάδοσης κίνησης με υδατοστεγανό κάλυμμα. Αποφύγετε τη δημιουργία συμπυκνωμάτων! Ο χώρος αποθήκευσης πρέπει να είναι ασφαλής έναντι πλημμύρας. Προσοχή στις πληροφορίες και οδηγίες του κατασκευαστή!

ΠΡΟΣΟΧΗ

Υλική ζημιά Μονάδα μετάδοσης κίνησης

Όταν η αποθήκευση γίνεται σε χώρο με υψηλό ποσοστό υγρασίας αέρα (θαλάσσιο ή τροπικό περιβάλλον), το κιβώτιο ταχυτήτων μπορεί να υποστεί ζημιές από έντονη δημιουργία σκουριάς. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν αρκεί πλέον να κουνάτε απλά τακτικά την έλικα. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να αναμίξετε στο λάδι μειωτήρα ένα ελαιοδιαλυτό συμπύκνωμα με αντιδιαβρωτικά πρόσθετα (συγκέντωση περίπου 2 %). Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευαστή!

Αναδευτήρες που έχουν μόλις παραδοθεί μπορούν να παραμείνουν αποθηκευμένοι για 2 χρόνια. Για αποθήκευση διάρκειας μεγαλύτερης από 2 χρόνια, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Για την αποθήκευση λαμβάνετε υπόψη σας τα ακόλουθα σημεία:

Μετά από την αποθήκευση, καθαρίστε τον αναδευτήρα από σκόνες και λάδια και ελέγξτε την επίστρωση για ζημιές. Αν οι επιστρώσεις έχουν υποστεί ζημιές, επιδιορθώστε τις προτού χρησιμοποιήσετε εκ νέου το προϊόν.