Принцип роботи

DrainLift WS 40E Basic (1~230 В) та DrainLift WS 50E Basic

Стічні води, що надходять, через приливний трубопровід подаються в насосну шахту та накопичуються там. Коли рівень води доходить до рівня ввімкнення, насос вмикається. Накопичені стічні води через напірну трубу перекачуються до наявного на місці встановлення напірного трубопроводу. Якщо досягається рівень вимкнення, насос одразу вимикається.

DrainLift WS 40E Basic (3~400 В)

Стічні води, що надходять, через приливний трубопровід подаються в насосну шахту та накопичуються там. Коли рівень води доходить до рівня ввімкнення, насос вмикається. Накопичені стічні води через напірну трубу перекачуються до наявного на місці встановлення напірного трубопроводу. Коли досягається рівень вимкнення, насос вимикається після спливання встановленого часу роботи за інерцією.

DrainLift WS 40D Basic та DrainLift WS 50D Basic

Стічні води, що надходять, через приливний трубопровід подаються в насосну шахту та накопичуються там. Коли рівень води доходить до рівня ввімкнення, насос вмикається. Накопичені стічні води через напірну трубу перекачуються до наявного на місці встановлення напірного трубопроводу. Коли досягається рівень вимкнення, насос вимикається після спливання встановленого часу роботи за інерцією. Шахти зі здвоєними насосами додатково мають такі функції: