Princíp fungovania

DrainLift WS 40E Basic (1~230 V) a DrainLift WS 50E Basic

Pritekajúca odpadová voda sa prostredníctvom prítoku privádza do čerpacej šachty, kde sa zhromaždí. Ak výška hladiny vody dosiahne spínací bod, čerpadlo sa zapne. Nahromadená odpadová voda sa prostredníctvom tlakovej rúry načerpá do výtlačného potrubia na mieste inštalácie. Po dosiahnutí bodu vypnutia sa čerpadlo okamžite vypne.

DrainLift WS 40E Basic (3~400 V)

Pritekajúca odpadová voda sa prostredníctvom prítoku privádza do čerpacej šachty, kde sa zhromaždí. Ak výška hladiny vody dosiahne spínací bod, čerpadlo sa zapne. Nahromadená odpadová voda sa prostredníctvom tlakovej rúry načerpá do výtlačného potrubia na mieste inštalácie. Po dosiahnutí bodu vypnutia sa čerpadlo vypne po uplynutí nastavenej doby dobehu.

DrainLift WS 40D Basic a DrainLift WS 50D Basic

Pritekajúca odpadová voda sa prostredníctvom prítoku privádza do čerpacej šachty, kde sa zhromaždí. Ak výška hladiny vody dosiahne spínací bod, čerpadlo sa zapne. Nahromadená odpadová voda sa prostredníctvom tlakovej rúry načerpá do výtlačného potrubia na mieste inštalácie. Po dosiahnutí bodu vypnutia sa čerpadlo vypne po uplynutí nastavenej doby dobehu. Čerpacie šachty so zdvojeným čerpadlom okrem iného ponúkajú aj tieto funkcie: