Mod de funcționare

DrainLift WS 40E Basic (1~230 V) și DrainLift WS 50E Basic

Apa uzată rezultată este introdusă și colectată în cămin prin intermediul intrării. Dacă apa ajunge la nivelul de conectare, pompa este pornită. Toată apa uzată colectată este pompată prin țeava de refulare în conducta de refulare pusă la dispoziție de client. Dacă este atins nivelul de deconectare, se produce o dezactivare imediată a pompei.

DrainLift WS 40E Basic (3~400 V)

Apa uzată rezultată este introdusă și colectată în cămin prin intermediul intrării. Dacă apa ajunge la nivelul de conectare, pompa este pornită. Toată apa uzată colectată este pompată prin țeava de refulare în conducta de refulare pusă la dispoziție de client. Dacă este atins nivelul de deconectare, pompa este dezactivată după expirarea timpului reglat de postfuncționare.

DrainLift WS 40D Basic și DrainLift WS 50D Basic

Apa uzată rezultată este introdusă și colectată în cămin prin intermediul intrării. Dacă apa ajunge la nivelul de conectare, pompa este pornită. Toată apa uzată colectată este pompată prin țeava de refulare în conducta de refulare pusă la dispoziție de client. Dacă este atins nivelul de deconectare, pompa este dezactivată după expirarea timpului reglat de postfuncționare. Căminele cu pompă cu două rotoare oferă și următoarele funcții: