Werking

DrainLift WS 40E Basic (1~230 V) en DrainLift WS 50E Basic

Het geproduceerde afvalwater wordt via de toevoer naar de pompput geleid en opgevangen. Als de waterstand het inschakelniveau bereikt, wordt de pomp ingeschakeld. Het verzamelde afvalwater wordt via de persleiding naar de persleiding ter plaatse (niet inbegrepen) getransporteerd. Als het uitschakelniveau wordt bereikt, wordt de pomp onmiddellijk uitgeschakeld.

DrainLift WS 40E Basic (3~400 V)

Het geproduceerde afvalwater wordt via de toevoer naar de pompput geleid en opgevangen. Als de waterstand het inschakelniveau bereikt, wordt de pomp ingeschakeld. Het verzamelde afvalwater wordt via de persleiding naar de persleiding ter plaatse (niet inbegrepen) getransporteerd. Als het uitschakelniveau wordt bereikt, volgt de uitschakeling van de pomp na de ingestelde nalooptijd.

DrainLift WS 40D Basic en DrainLift WS 50D Basic

Het geproduceerde afvalwater wordt via de toevoer naar de pompput geleid en opgevangen. Als de waterstand het inschakelniveau bereikt, wordt de pomp ingeschakeld. Het verzamelde afvalwater wordt via de persleiding naar de persleiding ter plaatse (niet inbegrepen) getransporteerd. Als het uitschakelniveau wordt bereikt, volgt de uitschakeling van de pomp na de ingestelde nalooptijd. De dubbelpompputten hebben daarnaast nog de volgende functies: