Принцип на функција

DrainLift WS 40E Basic (1~230 V) и DrainLift WS 50E Basic

Резултирачката отпадна вода се влева во пумпната шахта преку прилив и се собира. Кога водата го има достигнато нивото на вклучување, пумпата се вклучува. Насобраната отпадна вода се транспортира преку притисочната цевка во притисочната линија на самата локација. Кога се достигнува нивото на исклучување, следува итно исклучување на пумпата.

DrainLift WS 40E Basic (3~400 V)

Резултирачката отпадна вода се влева во пумпната шахта преку прилив и се собира. Кога водата го има достигнато нивото на вклучување, пумпата се вклучува. Насобраната отпадна вода се транспортира преку притисочната цевка во притисочната линија на самата локација. Кога се достигнува нивото на исклучување, следува исклучување на пумпата по истекување на поставеното време на запирање.

DrainLift WS 40D Basic и DrainLift WS 50D Basic

Резултирачката отпадна вода се влева во пумпната шахта преку прилив и се собира. Кога водата го има достигнато нивото на вклучување, пумпата се вклучува. Насобраната отпадна вода се транспортира преку притисочната цевка во притисочната линија на самата локација. Кога се достигнува нивото на исклучување, следува исклучување на пумпата по истекување на поставеното време на запирање. Двојните пумпни шахти ги нудат и следните функции: