Működési mód

DrainLift WS 40E Basic (1~230 V) és DrainLift WS 50E Basic

A keletkező szennyvíz az aknába kerül a hozzáfolyócsövön keresztül, és ott összegyűlik. Amikor a vízszint a bekapcsolási szintig emelkedik, a szivattyú bekapcsol. Az összegyűjtött szennyvíz a nyomócsövön keresztül az építtető által biztosított nyomócsőbe kerül. A kikapcsolási szint elérésekor a szivattyú azonnal lekapcsol.

DrainLift WS 40E Basic (3~400 V)

A keletkező szennyvíz az aknába kerül a hozzáfolyócsövön keresztül, és ott összegyűlik. Amikor a vízszint a bekapcsolási szintig emelkedik, a szivattyú bekapcsol. Az összegyűjtött szennyvíz a nyomócsövön keresztül az építtető által biztosított nyomócsőbe kerül. A kikapcsolási szint elérésekor a szivattyú a beállított utánfutási idő elteltével lekapcsol.

DrainLift WS 40D Basic und DrainLift WS 50D Basic

A keletkező szennyvíz az aknába kerül a hozzáfolyócsövön keresztül, és ott összegyűlik. Amikor a vízszint a bekapcsolási szintig emelkedik, a szivattyú bekapcsol. Az összegyűjtött szennyvíz a nyomócsövön keresztül az építtető által biztosított nyomócsőbe kerül. A kikapcsolási szint elérésekor a szivattyú a beállított utánfutási idő elteltével lekapcsol. Az ikerszivattyús aknák a következő funkciókat is kínálják: