Τρόπος λειτουργίας

DrainLift WS 40E Basic (1~230 V) και DrainLift WS 50E Basic

Τα εισερχόμενα λύματα οδηγούνται και συλλέγονται μέσω του στομίου εισόδου στο φρεάτιο αποστράγγισης. Όταν η στάθμη του νερού φτάσει στο επίπεδο ενεργοποίησης, τότε ενεργοποιείται η αντλία. Το συλλεγμένα λύματα τροφοδοτούνται μέσω του σωλήνα κατάθλιψης στον σωλήνα κατάθλιψης της εγκατάστασης. Όταν επιτευχθεί η στάθμη απενεργοποίησης, τότε ακολουθεί η άμεση απενεργοποίηση της αντλίας.

DrainLift WS 40E Basic (3~400 V)

Τα εισερχόμενα λύματα οδηγούνται και συλλέγονται μέσω του στομίου εισόδου στο φρεάτιο αποστράγγισης. Όταν η στάθμη του νερού φτάσει στο επίπεδο ενεργοποίησης, τότε ενεργοποιείται η αντλία. Το συλλεγμένα λύματα τροφοδοτούνται μέσω του σωλήνα κατάθλιψης στον σωλήνα κατάθλιψης της εγκατάστασης. Όταν επιτευχθεί η στάθμη απενεργοποίησης, τότε ακολουθεί η απενεργοποίηση της αντλίας μετά τον ορισμένο χρόνο επιβράδυνσης.

DrainLift WS 40D Basic και DrainLift WS 50D Basic

Τα εισερχόμενα λύματα οδηγούνται και συλλέγονται μέσω του στομίου εισόδου στο φρεάτιο αποστράγγισης. Όταν η στάθμη του νερού φτάσει στο επίπεδο ενεργοποίησης, τότε ενεργοποιείται η αντλία. Το συλλεγμένα λύματα τροφοδοτούνται μέσω του σωλήνα κατάθλιψης στον σωλήνα κατάθλιψης της εγκατάστασης. Όταν επιτευχθεί η στάθμη απενεργοποίησης, τότε ακολουθεί η απενεργοποίηση της αντλίας μετά τον ορισμένο χρόνο επιβράδυνσης. Τα φρεάτια δίδυμης αντλίας προσφέρουν επιπλέον τις ακόλουθες λειτουργίες: