Princip fungování

DrainLift WS 40E Basic (1~230 V) a DrainLift WS 50E Basic

Vyprodukovaná odpadní voda se vypouští přítokem do šachty čerpadla a shromažďuje se. Dosáhne-li stav vody nastavené spínací úrovně, čerpadlo se zapne. Nashromážděná odpadní voda se přečerpá do připojeného tlakového potrubí, které zajistí zákazník, přes výtlačné potrubí. Když je dosažena úroveň pro vypnutí, čerpadlo se okamžitě vypne.

DrainLift WS 40E Basic (3~400 V)

Vyprodukovaná odpadní voda se vypouští přítokem do šachty čerpadla a shromažďuje se. Dosáhne-li stav vody nastavené spínací úrovně, čerpadlo se zapne. Nashromážděná odpadní voda se přečerpá do připojeného tlakového potrubí, které zajistí zákazník, přes výtlačné potrubí. Když je dosažen bod vypnutí, čerpadlo se vypne v souladu s nastavenou dobou zpoždění.

DrainLift WS 40D Basic a DrainLift WS 50D Basic

Vyprodukovaná odpadní voda se vypouští přítokem do šachty čerpadla a shromažďuje se. Dosáhne-li stav vody nastavené spínací úrovně, čerpadlo se zapne. Nashromážděná odpadní voda se přečerpá do připojeného tlakového potrubí, které zajistí zákazník, přes výtlačné potrubí. Když je dosažen bod vypnutí, čerpadlo se vypne v souladu s nastavenou dobou zpoždění. Šachty zdvojených čerpadel dále nabízí následující funkce: