Начин на функциониране

DrainLift WS 40E Basic (1~230 V) и DrainLift WS 50E Basic

Натрупващите се отпадъчни води се заустват и събират входа на шахтата. Когато нивото на водата достигне нивото на включване, се включва помпата. Събраните отпадъчни води се изпомпват през напорната тръба в напорния тръбопровод осигурен от монтажника. Когато се достигне нивото на изключване, помпата се изключва незабавно.

DrainLift WS 40E Basic (3~400 V)

Натрупващите се отпадъчни води се заустват и събират входа на шахтата. Когато нивото на водата достигне нивото на включване, се включва помпата. Събраните отпадъчни води се изпомпват през напорната тръба в напорния тръбопровод осигурен от монтажника. Когато се достигне нивото на изключване, помпата се изключва след изтичане на настроеното време за работа по инерция.

DrainLift WS 40D Basic и DrainLift WS 50D Basic

Натрупващите се отпадъчни води се заустват и събират входа на шахтата. Когато нивото на водата достигне нивото на включване, се включва помпата. Събраните отпадъчни води се изпомпват през напорната тръба в напорния тръбопровод осигурен от монтажника. Когато се достигне нивото на изключване, помпата се изключва след изтичане на настроеното време за работа по инерция. Шахтите със сдвоена помпа предлагат и следните функции: