Opis

Uronjiva pumpa za stacionarnu i prenosivu montažu u vlažnom prostoru u isprekidanom režimu rada.

Pregled

1

Drška

2

Kućište motora

3

Priključak pritiska

4

Kućište pumpe

5

Plivajući prekidač

6

Priključni kabl

Rexa MINI3-V ... -P

Pumpa za otpadnu vodu sa Vortex radnim kolom i vertikalnim navojnim priključkom. Kućište hidraulike od sivog liva, radno kolo od plastike. Monofazni (1~) motor sa površinskim hlađenjem, sa integrisanim pogonskim kondenzatorom i automatskim termičkim nadzorom motora. Kućište motora od nerđajućeg čelika. Zaptivna komora napunjena uljem sa dvostrukim zaptivanjem: sa strane motora je ugrađen zaptivni prsten vratila, a na strani pumpe mehanički zaptivač. Odvojivi priključni kabl sa instaliranim utikačem (CEE 7/7).

Rexa MINI3-V ... -A

Pumpa za otpadnu vodu sa Vortex radnim kolom i vertikalnim navojnim priključkom. Kućište hidraulike od sivog liva, radno kolo od plastike. Monofazni (1~) motor sa površinskim hlađenjem, sa integrisanim pogonskim kondenzatorom i automatskim termičkim nadzorom motora. Kućište motora od nerđajućeg čelika. Zaptivna komora napunjena uljem sa dvostrukim zaptivanjem: sa strane motora je ugrađen zaptivni prsten vratila, a na strani pumpe mehanički zaptivač. Odvojiv priključni kabl sa plivajućim prekidačem i instaliranim utikačem (CEE 7/7).

Rexa MINI3-V ... -O

Pumpa za otpadnu vodu sa Vortex radnim kolom i vertikalnim navojnim priključkom. Kućište hidraulike od sivog liva, radno kolo od plastike. Trofazni (3~) motor sa površinskim hlađenjem i automatskim termičkim nadzorom motora. Kućište motora od nerđajućeg čelika. Zaptivna komora napunjena uljem sa dvostrukim zaptivanjem: sa strane motora je ugrađen zaptivni prsten vratila, a na strani pumpe mehanički zaptivač. Odvojivi priključni kabl sa slobodnim krajem kabla, za fiksni priključak upravljačkih jedinica na objektu. NAPOMENA! Pumpa bez plivajućeg prekidača i utikača!