Vloermontage

Bij vloermontage wordt het roerwerk met behulp van een console direct op de bodem van het basin gemonteerd. VOORZICHTIG! Als het roerwerk is besteld voor vloermontage, dan is de console al gemonteerd. Als het roerwerk zonder console is geleverd, dan kunt u de juiste console via de servicedienst nabestellen! Leg de aansluitkabel over de bodem van het basin en leid deze via de wand van het basin omhoog.

 1. De bedrijfsruimte/opstelplaats is voorbereid voor de installatie. Neem de vastgelegde afstanden ten opzichte van installaties en basinwanden volgens de tekeningen in acht.
 2. Het roerwerk is niet aangesloten op het elektriciteitsnet.
 3. De console is op het roerwerk gemonteerd.
 1. Plaats het roerwerk met 2 personen op de bodem van het basin en markeer de 2 bevestigingsgaten.
 2. Zet het roerwerk buiten het werkgebied weg.
 3. Boor de bevestigingsgaten en plaats de ankerbouten. LET OP! Neem de montagevoorschriften van de fabrikant in acht!
 4. Als de ankerbouten zijn uitgehard, zet het roerwerk dan met 2 personen op de ankerbouten en zet het met het bevestigingsmateriaal vast.
 5. Monteer het roerwerk stevig op de bodem van het basin. LET OP! Neem de montagevoorschriften van de fabrikant in acht!
 6. Plaats de aansluitkabel enigszins strakgetrokken op de bodem en wand van het basin. VOORZICHTIG! Let op mogelijke schuurplekken als de aansluitkabel over de bassinrand wordt geleid. Scherpe randen kunnen de aansluitkabel beschadigen. Schuin de basinkant eventueel af!
 7. Corrosiebescherming aanbrengen (bijv. Sikaflex):
  - afdichtvoeg tussen console en constructie.
  - vul de gaten in de grondplaat van de console op.
  - vul krassen in de console op.
 1. Het roerwerk is gemonteerd. Breng de elektrische aansluiting tot stand.
Vloermontage
Vloermontage