Punerea în funcțiune/verificarea funcționării

Se recomandă o verificare împreună cu produsul Wilo racordat. Instrucțiunile de montaj și exploatare pentru produsul în care este utilizat modulul Wilo-Smart Connect BT sunt necesare pentru anumite setări.

Modulul Wilo-Smart Connect BT semnalează starea de funcționare prin intermediul LED-urilor de stare:

 

 

Stare LED

Initialisation

 

Powered

Ready for Bluetooth Connection

Bluetooth Connected

Error Smart Connect Module BT

Initialisation

Când modulul este montat și produsul este pornit, LED-ul de stare luminează intermitent verde. Lumina intermitentă verde semnalizează inițializarea.

Powered

Un LED de stare care luminează verde permanent indică faptul că modulul este alimentat cu tensiune de la produs.

Ready for Bluetooth Connection

Lumina intermitentă albastră a LED-ului de stare indică faptul că modulul este pregătit să stabilească o conexiune Bluetooth.

Bluetooth Connected

Un LED de stare care luminează albastru permanent semnalizează o conexiune activă la un dispozitiv mobil cu funcția Wilo-Smart Connect a aplicației Wilo-Assistant.

Error Smart Connect Module BT

Un LED de stare care luminează roșu intermitent indică faptul că conexiunea dintre produsul Wilo și modulul Wilo-Smart Connect BT nu a fost stabilită cu succes.

Detectarea produsului Wilo de pe un dispozitiv mobil cu Bluetooth

Modulul Wilo-Smart Connect BT oferă produsului Wilo o interfață Bluetooth. Aceasta înseamnă că produsul Wilo poate fi detectat de un dispozitiv mobil prin Bluetooth.
LED-ul de pe modulul Wilo-Smart Connect BT indică starea acestuia prin lumina albastră intermitentă rapidă cu un interval de 200 ms.