Instalarea

Înainte de instalare, este esențial să respectați instrucțiunile de montaj și exploatare pentru produsul în care este utilizat modulul Wilo-Smart Connect BT!

PERICOL

danger

Risc de leziuni fatale prin electrocutare!

La atingerea elementelor aflate sub tensiune există risc de leziuni fatale!

  1. Verificați dacă toate conexiunile sunt fără tensiune!

Modulul Wilo-Smart Connect BT este conectat la Wilo-Connectivity Interface a produsului. Poate fi fixat în diferite moduri în funcție de produs:

  • cu dispozitiv de blocare
  • cu șuruburi
  • specific produsului

fixare cu dispozitiv de blocare

La unele produse, modulul poate fi fixat cu dispozitiv de blocare. Dispozitivul de blocare face parte din produs și nu din modul.

Fixare cu șuruburi

Opțional, modulul Wilo-Smart Connect BT poate fi fixat cu șuruburile autofiletante incluse în conținutul livrării. Pentru a face acest lucru, scoateți dopurile din orificiile pentru șuruburi din partea inferioară cu un obiect ascuțit. Pentru aceasta, introduceți modulul în slotul furnizat și înșurubați șuruburile pe produs prin orificiile prevăzute în carcasa modulului.

Racord filetat specific produsului

Anumite situații de instalare sau alte cerințe specifice produsului pot necesita fixarea, de exemplu, prin intermediul unui capac separat etc. Respectați instrucțiunile de montaj și exploatare ale produsului!