Installatie

Neem voorafgaand aan de installatie altijd de inbouw- en bedieningsvoorschriften van het product in acht, waarin de Wilo-Smart Connect-module BT wordt gebruikt!

GEVAAR

danger

Levensgevaar door elektrische schok!

Bij aanraken van delen onder spanning bestaat levensgevaar!

  1. Controleren, of alle aansluitingen spanningsvrij zijn!

De Wilo-Smart Connect-module BT wordt in de Wilo-Connectivity Interface van het product gestoken. De module kan op verschillende van het product afhankelijke manieren worden bevestigd:

  • door middel van vergrendeling
  • met schroeven
  • productspecifiek

fixering met vergrendeling

Bij sommige producten kan de module door middel van vergrendeling worden gefixeerd. Daarbij is de vergrendeling een onderdeel van het product en niet van de module.

Fixering met schroeven

Optioneel kan de Wilo-Smart Connect-module BT met de bij de leveringsomvang inbegrepen zelfsnijdende schroeven worden gefixeerd. Druk hiervoor de stoppen vanaf de onderkant met een spits voorwerp uit de schroefgaten. Steek de module daarna in de voorziene aansluiting en schroef de schroeven door de gaten in het huis van de module aan het product vast.

Productspecifieke schroefverbinding

Bepaalde inbouwsituaties of andere productspecifieke vereisten kunnen bijvoorbeeld een fixering door middel van een eigen afdekking vereisen. Neem daarvoor de inbouw- en bedieningsvoorschriften van het product in acht!