Θέση σε λειτουργία/Έλεγχος λειτουργίας

Συνιστάται ένας έλεγχος σε συνδυασμό με το συνδεδεμένο προϊόν Wilo. Για ορισμένες ρυθμίσεις χρειάζονται οι Οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας του προϊόντος στο οποίο τοποθετείται το στοιχείο Wilo-Smart Connect BT.

Το στοιχείο Wilo-Smart Connect BT υποδεικνύει την κατάσταση λειτουργίας με τα LED κατάστασης:

 

 

Κατάσταση LED

Initialisation

 

Powered

Ready for Bluetooth Connection

Bluetooth Connected

Error Smart Connect Module BT

Initialisation

Όταν τοποθετηθεί το στοιχείο και ενεργοποιηθεί το προϊόν, αναβοσβήνει το LED κατάστασης με πράσινο χρώμα. Όταν αναβοσβήνει τρεις φορές υποδεικνύεται η αρχικοποίηση.

Powered

Η διαρκής ενεργοποίηση του LED κατάστασης με πράσινo χρώμα υποδεικνύει ότι το στοιχείο τροφοδοτείται με ρεύμα από το προϊόν.

Ready for Bluetooth Connection

Όταν αναβοσβήνει το LED κατάστασης με μπλε χρώμα υποδεικνύεται ότι το στοιχείο είναι έτοιμο για τη δημιουργία σύνδεσης Bluetooth.

Bluetooth Connected

Η διαρκής ενεργοποίηση του LED κατάστασης με μπλε χρώμα υποδεικνύει μια ενεργή σύνδεση μιας φορητής συσκευής με τη λειτουργία Wilo-Smart Connect της εφαρμογής Wilo-Assistant.

Error Smart Connect Module BT

Όταν το LED κατάστασης αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα υποδεικνύεται ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί σύνδεση μεταξύ του προϊόντος Wilo και του στοιχείου Wilo-Smart Connect BT.

Αναγνώριση του προϊόντος Wilo από μια φορητή συσκευή με Bluetooth:

Μέσω του στοιχείου Wilo-Smart Connect BT το προϊόν Wilo αποκτά διεπαφή Bluetooth. Με αυτόν τον τρόπο, το προϊόν Wilo μπορεί να εντοπιστεί από τη φορητή συσκευή μέσω Bluetooth.
Το LED του στοιχείου Wilo-Smart Connect BT υποδεικνύει αυτήν την κατάσταση, αναβοσβήνοντας γρήγορα, σε διαστήματα των 200 ms.