Εγκατάσταση

Πριν από την εγκατάσταση λάβετε οπωσδήποτε υπόψη τις Οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας του προϊόντος στο οποίο χρησιμοποιείται το στοιχείο Wilo-Smart Connect BT!

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

danger

Κίνδυνος θανάσιμου τραυματισμού λόγω ηλεκτροπληξίας!

Υφίσταται κίνδυνος θανάσιμου τραυματισμού από την επαφή με τα ηλεκτροφόρα μέρη!

  1. Ελέγξτε εάν έχει διακοπεί η τάση σε όλες τις επαφές σύνδεσης!

Το στοιχείο Wilo-Smart Connect BT τοποθετείται στο Wilo-Connectivity Interface του προϊόντος. Μπορεί να στερεωθεί με διάφορους τρόπους αναλόγως του προϊόντος:

  • με ασφάλιση
  • με βίδες
  • αναλόγως του προϊόντος

στερέωση με ασφάλιση

Σε ορισμένα προϊόντα το στοιχείο μπορεί να στερεωθεί με ασφάλιση. Σε αυτήν την περίπτωση η ασφάλιση αποτελεί τμήμα του προϊόντος και όχι του στοιχείου.

Στερέωση με βίδες

Προαιρετικά, το στοιχείο Wilo-Smart Connect BT μπορεί να στερεωθεί με τις συνοδευτικές αυτοκοχλιούμενες βίδες στο περιεχόμενο παράδοσης. Για να το κάνετε αυτό, πιέστε τις τάπες από τις οπές των βιδών από την κάτω πλευρά με ένα μυτερό αντικείμενο. Έπειτα, τοποθετήστε το στοιχείο στην προβλεπόμενη θέση υποδοχής και βιδώστε το με το προϊόν μέσω των έτοιμων οπών στο περίβλημα της μονάδας.

Βίδωμα αναλόγως του προϊόντος

Σε ορισμένες περιπτώσεις τοποθέτησης ή σε προϊόντα με διαφορετικές απαιτήσεις, ενδέχεται να χρειάζεται για τη σταθεροποίηση κάποιο ξεχωριστό κάλυμμα κ.λπ. Γι' αυτό λάβετε υπόψη τις Οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας του προϊόντος!