Installation

Inden installationen skal monterings- og driftsvejledningen for det produkt, som Wilo-Smart Connect Module BT skal anvendes i, læses og overholdes!

FARE

danger

Livsfare som følge af elektrisk stød!

Der er livsfare ved berøring af spændingsførende dele!

  1. Kontrollér, om alle tilslutninger er spændingsfri!

Wilo-Smart Connect Module BT stikkes i produktets Wilo-Connectivity-grænseflade. Alt efter produktet kan modulet fastgøres på forskellige måder:

  • med låsemekanisme
  • med skruer
  • produktspecifikt

fastgørelse med låsemekanisme

Ved nogle produkter kan modulet fastgøres ved hjælp af en låsemekanisme. Her vil låsemekanismen være en del af produktet og ikke af modulet.

Fastgørelse med skruer

Efter ønske kan Wilo-Smart Connect Module BT fastgøres med de selvskærende skruer, der er indeholdt i leveringsomfanget. Til dette formål skal propperne trykkes ud af skruehullerne nedefra ved hjælp af en spids genstand. Sæt derefter modulet i det dertil beregnede slot, og skru modulet sammen med produktet ved at føre skruerne gennem de dertil beregnede huller i modulets kabinet.

Produktspecifik skrueforbindelse

Visse installationssituationer eller andre produktspecifikke forhold kan f.eks. kræve en fastgørelse ved hjælp af en selvstændig afdækning eller lignende. Overhold i den forbindelse produktets monterings- og driftsvejledning!