Meniu de setări

În meniul „Regimul de pompă cu două rotoare“, se poate stabili sau se poate deconecta o conexiune a pompelor cu două rotoare și se poate totodată seta funcția pompelor cu două rotoare.

În meniul Setări alegeți

  1. Regimul de pompă cu două rotoare.
Meniul Regimul de pompă cu două rotoare

Meniul „Funcționarea pompelor cu două rotoare“

Atunci când este realizată o conexiune a pompelor cu două rotoare, în meniul „Funcționarea pompelor cu două rotoare“ se poate comuta între

  • Regim principal/de rezervă și
  • Funcționare în regim de vârf cu optimizare a randamentului (funcționare în paralel).

NOTĂ

La comutarea funcției pompelor cu două rotoare, se modifică fundamental diverși parametri ai pompei. Apoi, pompa este pornită din nou automat.

Meniul „Interval alternarea pompelor“

Atunci când este realizată o conexiune a pompelor cu două rotoare, în meniul „Interval alternarea pompelor“ se poate seta intervalul de timp pentru alternarea pompelor. Interval de timp: între o jumătate de oră și 24 de ore.

Meniul „Conectați pompa cu două rotoare“

Atunci când nu este realizată încă nicio conexiune a pompelor cu două rotoare, alegeți în meniul „Setări“

  1. „Regimul de pompă cu două rotoare“
  2. „Conectați pompa cu două rotoare“.

Atunci când este realizată conexiunea Wilo Net (a se vedea capitolul Wilo Net), în „Conectați pompa cu două rotoare“ apare o listă cu parteneri accesibili și potriviți pentru pompele cu două rotoare.
Parteneri potriviți pentru pompele cu două rotoare sunt pompele de același tip.

Atunci când este selectat partenerul pentru pompele cu două rotoare, display-ul acestui partener pentru pompe cu două rotoare se aprinde (modul Centru). Suplimentar se aprinde intermitent LED-ul albastru, pentru a identifica pompa.

NOTĂ

La crearea funcției pompelor cu două rotoare, se modifică fundamental diverși parametri ai pompei. Apoi, pompa este pornită din nou automat.

Meniul „Decuplați pompa cu două rotoare“

Atunci când este realizată o funcție a pompelor cu două rotoare, aceasta poate fi decuplată din nou. Alegeți în meniu „Decuplați pompa cu două rotoare“.

NOTĂ

La decuplarea funcției pompelor cu două rotoare, se modifică fundamental diverși parametri ai pompei. Apoi, pompa este pornită din nou automat.

Meniul „Variante carcasă DP“

Selectarea poziției sistemului hidraulic în care este montat un cap de motor are loc independent de o conexiune a pompelor cu două rotoare.

În meniul „Variante carcasă DP“ stă la dispoziție următoarea selecție:

  • Sistem hidraulic pompe cu un rotor
  • Sistem hidraulic pompe cu două rotoare I (în stânga, în cazul direcției de curgere în sus)
  • Sistem hidraulic pompe cu două rotoare II (în dreapta, în cazul direcției de curgere în sus)

Dacă există o conexiune a pompelor cu două rotoare, cel de-al doilea cap de motor acceptă automat setarea complementară.

  • Dacă în meniu se selectează varianta „Sistem hidraulic pompe cu două rotoare I“, celălalt cap de motor se setează automat pe „Sistem hidraulic pompe cu două rotoare II“.
  • Dacă în meniu se selectează varianta „Sistem hidraulic pompe cu un rotor“, celălalt cap de motor se setează de asemenea automat pe „Sistem hidraulic pompe cu un rotor“.