Instellingsmenu

In het menu „Dubbelpompbedrijf” kan zowel een dubbelpompverbinding worden gemaakt of gescheiden, als ook de dubbelpompfunctie worden ingesteld.

In het menu Instellingen

  1. Dubbelpompbedrijf kiezen.
Menu dubbelpompbedrijf

Menu „Dubbelpompfunctie”

Wanneer een dubbelpompverbinding tot stand is gebracht, kan in het menu „Dubbelpompfunctie” tussen

  • Hoofd-/reservebedrijf en
  • Rendementsgeoptimaliseerd pieklastbedrijf (Parallel bedrijf)
  • worden omgeschakeld.

LET OP

Bij het omschakelen van de dubbelpompfunctie worden verschillende parameters van de pomp fundamenteel veranderd. De pomp wordt daarna automatisch opnieuw gestart.

Menu „Pompwisselinginterval”

Wanneer een dubbelpompverbinding tot stand is gebracht, kan in het menu „Pompwisselinginterval” het tijdsinterval van de pompwisseling worden ingesteld. Tijdsinterval: tussen een half en 24 uur.

Menu „Dubbelpomp verbinding tot stand brengen”

Wanneer noch geen dubbelpompverbinding tot stand is gebracht, in het menu „Instellingen”

  1. „Dubbelpompbedrijf”
  2. „Dubbelpomp verbinding tot stand brengen” kiezen.

Wanneer de Wilo Net-verbinding tot stand is gebracht (zie hoofdstuk Wilo Net), verschijnt onder „Dubbelpomp verbinding tot stand brengen” een lijst van bereikbare en passende dubbelpomppartners.
Passende dubbelpomppartners zijn pompen van hetzelfde type.

Wanneer de dubbelpomppartner is geselecteerd, schakelt het display van deze dubbelpomppartner in (focus-modus). Bovendien knippert de blauwe led, om de pomp te identificeren.

LET OP

Bij het maken van de dubbelpompfunctie worden verschillende parameters van de pomp fundamenteel veranderd. De pomp wordt daarna automatisch opnieuw gestart.

Menu „Dubbelpomp loskoppelen”

Wanneer een dubbelpompfunctie tot stand is gebracht, kan deze ook weer worden gescheiden. In het menu „Dubbelpomp loskoppelen” kiezen.

LET OP

Bij het scheiden van de dubbelpompfunctie worden verschillende parameters van de pomp fundamenteel veranderd. De pomp wordt daarna automatisch opnieuw gestart.

Menu „Variant DP-huis”

De selectie aan welke hydraulische positie een motorkop is gemonteerd, vindt onafhankelijk van een dubbelpompverbinding plaats.

In het menu „Variant DP-huis” is de volgende selectie ter beschikking:

  • Enkelpomp-hydrauliek
  • Dubbelpompen-hydrauliek I (links, bij stroomrichting naar boven)
  • Dubbelpompen-hydrauliek II (rechts, bij stroomrichting naar boven)

Bij een bestaande dubbelpompverbinding neemt de tweede motorkop automatisch de complementaire instelling aan.

  • Wanneer in het menu de variant „Dubbelpompen-hydrauliek I” wordt geselecteerd, stelt de andere motorkop zich automatisch op „Dubbelpompen-hydrauliek II” in.
  • Wanneer in het menu de variant „Enkelpomp-hydrauliek I” wordt geselecteerd, stelt de andere motorkop zich automatisch op „Enkelpomp-hydrauliek” in.