Wilo Net - πράσινο μπλοκ ακροδεκτών

Το Wilo Net είναι ένας δίαυλος συστήματος της Wilo, που χρησιμοποιείται για την επικοινωνία των προϊόντων της Wilo μεταξύ τους, π.χ. για τη δημιουργία επικοινωνίας ανάμεσα σε

  • δύο μεμονωμένες αντλίες (παράλληλα εγκατεστημένες σε μια διχαλωτή σωλήνωση) ως κατασκευή δίδυμης αντλίας (λειτουργία δίδυμης αντλίας)
  • πολλές αντλίες σε συνδυασμό με το είδος ρύθμισης Multi-Flow Adaptation
  • Gateway (πύλη) και αντλία.

Τοπολογία διαύλου:

Η τοπολογία διαύλου αποτελείται από πολλούς σταθμούς (αντλίες), που είναι συνδεδεμένοι διαδοχικά. Οι σταθμοί (αντλίες) είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους με μια κοινή σωλήνωση.
Στα δύο άκρα της σωλήνωσης πρέπει να τερματίζεται ο δίαυλος. Αυτό θα γίνει στις δύο εξωτερικές αντλίες στο μενού αντλίας (ρυθμίσεις/εξωτερικές διεπαφές/ρύθμιση Wilo Net). Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες δεν επιτρέπεται να έχουν ενεργοποιημένο τερματισμό.

Σε όλους τους συμμετέχοντες στον δίαυλο πρέπει να εκχωρηθεί μια προσωπική διεύθυνση (Wilo Net ID). Αυτή η διεύθυνση ρυθμίζεται στο μενού αντλίας (ρυθμίσεις/εξωτερικές διεπαφές/ρύθμιση Wilo Net) της εκάστοτε αντλίας.

Για να γίνει η σύνδεση Wilo Net, θα πρέπει οι τρεις ακροδέκτες H, L, GND να συρματωθούν με ένα καλώδιο επικοινωνίας από αντλία σε αντλία. Για διαστάσεις καλωδίων ≥ 2 m χρησιμοποιείτε θωρακισμένα καλώδια.
Οι αγωγοί εισόδου και εξόδου μπαίνουν σε έναν ακροδέκτη. Θα πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με διπλό χιτώνιο κλώνου.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ