Під’єднання: насос без штекера

НЕБЕЗПЕКА

danger

Небезпека для життя через електричний струм!

Неправильна поведінка під час виконання електричних робіт призводить до смерті через ураження струмом! Фахівець-електрик повинен виконувати електричні роботи відповідно до місцевих приписів.

ОБЕРЕЖНО

Повне пошкодження при потраплянні води

Під’єднувальні кабелі без штекера мають вільні кінці кабелю. Через ці кінці вода може потрапити в під’єднувальний кабель і насос. В такому разі під’єднувальний кабель і насос буде пошкоджено. Ніколи не занурюйте вільний кінець під’єднувального кабелю в рідину, а під час зберігання надійно закривайте його.

Насос має під’єднувальний кабель з вільним кінцем. Насос повинен з’єднуватися з комутаційним пристроєм фіксованим з’єднанням. Дотримуватися наступних вимог:

  • Виріб слід належним чином заземлити.
  • Має бути наявним захисний вимикач двигуна.
  • Мінімальними вимогами є термореле/захисний вимикач двигуна з компенсацією температурних впливів, диференційний вимикач і блокування повторного ввімкнення згідно з місцевими приписами.
  • Встановити мережевий розмикач!
  • Мінімальні вимоги: головний вимикач із всеполюсним вимкненням.

Насос із однофазним двигуном

Щоб з’єднати насос із комутаційним пристроєм фіксованим з’єднанням, відріжте штекер. Виконуйте підключення до приладу керування, як наведено далі.

Колір жили

Клема на приладі керування

Коричневий (bn)

L (фаза)

Синій (bl)

N (нульовий провід)

Зелений/жовтий (gn-ye)

Заземлення (провід захисного заземлення)

Насос із трифазним двигуном

Насос придатний для під’єднання до правостороннього обертового поля. Перед під’єднанням перевірте обертове поле за допомогою приладу перевірки обертового поля і за необхідності відкоригуйте. ОБЕРЕЖНО! Насос не призначений для експлуатації в лівосторонньому обертовому полі. Виконуйте підключення до приладу керування, як наведено далі.

Колір жили

Клема на приладі керування

Коричневий (bn)

U

Чорний (bk)

V

Синій (bl)

W

Зелений/жовтий (gn-ye)

Заземлення (провід захисного заземлення)

Налаштування захисту двигуна

Налаштуйте захисний вимикач двигуна на номінальний струм (див. заводську табличку).