Опис

Занурювальний насос для стаціонарної та пересувної зануреної установки, працює в періодичному режимі роботи.

Огляд

1

Ручка

2

Корпус двигуна

3

Напірний патрубок

4

Корпус насоса

5

Поплавковий вимикач

6

Під’єднувальний кабель

Rexa MINI3-V ... -P

Насос для відведення стічних вод, з вільнопротічним робочим колесом і вертикальним різьбовим з’єднанням. Корпус гідравліки із сірого чавуну, робоче колесо з пластику. Двигун змінного струму (1~) з поверхневим охолодженням, із вбудованим робочим конденсатором і автоматично керуючим термічним контролем двигуна. Корпус двигуна з нержавіючої сталі. Маслозаповнена камера ущільнень з подвійним ущільненням: зі сторони двигуна встановлено радіальне ущільнення валу, зі сторони насоса — ковзне торцеве ущільнення. Роз’ємний під’єднувальний кабель зі змонтованою штепсельною вилкою із заземленням.

Rexa MINI3-V ... -A

Насос для відведення стічних вод, з вільнопротічним робочим колесом і вертикальним різьбовим з’єднанням. Корпус гідравліки із сірого чавуну, робоче колесо з пластику. Двигун змінного струму (1~) з поверхневим охолодженням, із вбудованим робочим конденсатором і автоматично керуючим термічним контролем двигуна. Корпус двигуна з нержавіючої сталі. Маслозаповнена камера ущільнень з подвійним ущільненням: зі сторони двигуна встановлено радіальне ущільнення валу, зі сторони насоса — ковзне торцеве ущільнення. Роз’ємний під’єднувальний кабель із поплавковим вимикачем і змонтованою штепсельною вилкою із заземленням.

Rexa MINI3-V ... -O

Насос для відведення стічних вод, з вільнопротічним робочим колесом і вертикальним різьбовим з’єднанням. Корпус гідравліки із сірого чавуну, робоче колесо з пластику. Трифазний двигун (3~) з поверхневим охолодженням і автоматично керуючим термічним контролем двигуна. Корпус двигуна з нержавіючої сталі. Маслозаповнена камера ущільнень з подвійним ущільненням: зі сторони двигуна встановлено радіальне ущільнення валу, зі сторони насоса — ковзне торцеве ущільнення. Роз’ємний під’єднувальний кабель із вільним кінцем, для фіксованого під’єднання до систем керування на місці встановлення. ВКАЗІВКА! Насос без поплавкового вимикача і штекера.