Bağlantı: Fişsiz pompa

TEHLİKE

danger

Elektrik akımından kaynaklanan ölüm tehlikesi!

Elektrik işleri sırasında yanlış davranış, elektrik çarpması kaynaklı ölüme yol açar! Elektrik işleri, bir elektrik teknisyeni tarafından yerel yönetmeliklere göre gerçekleştirilmelidir.

DİKKAT

Suyun içeri sızması nedeniyle komple hasar

Fişsiz bağlantı kabloları açık kablo uçlarına sahiptir. Bu kablo ucu üzerinden bağlantı kablosuna ve pompaya su girebilir. Bu nedenle bağlantı kablosu ve pompa tahrip olabilir. Bağlantı kablosunun açık ucunu asla sıvıya daldırmayın ve depolama sırasında sıkıca kapatın.

Pompa açık kablo uçlu bir bağlantı kablosuna sahiptir. Pompa bir kumanda cihazına sabit bağlanmış olmalıdır. Aşağıdaki noktalara dikkat edilmelidir:

  • Ürünü yönetmeliklere uygun olarak topraklayın!
  • Motor koruma şalteri donatın!
  • Yerel yönetmeliklere göre minimum gereksinim sıcaklık dengeleme, diferansiyel tetikleme ve tekrar açmaya karşı kilitleme özelliklerine sahip bir termik röle/motor koruma şalteridir.
  • Şebeke ayırma tertibatını takın!
  • Minimum gereksinim: Tüm kutuplardan devre dışı bırakmalı ana şalter.

Monofaze alternatif akım motorlu pompa

Pompayı kumanda cihazına sabit bir şekilde bağlamak için fişi kesin. Kumanda cihazındaki bağlantıyı aşağıdaki gibi gerçekleştirin:

Damar rengi

Kumanda cihazındaki klemens

Kahverengi (bn)

L (Faz)

Mavi (bl)

N (Nötr iletken)

Yeşil/sarı (gn-ye)

Toprak (Koruyucu iletken)

Trifaze alternatif akım motorlu pompa

Pompa, bir doğru dönme yönlü dönme alanı bağlantısı için uygundur. Dönme alanını bağlantıdan önce bir dönme alanı test cihazıyla kontrol edin ve gerekiyorsa düzeltin. DİKKAT! Pompa sola doğru dönen bir dönme alanında işletim için onaylanmamıştır! Kumanda cihazındaki bağlantıyı aşağıdaki gibi gerçekleştirin:

Damar rengi

Kumanda cihazındaki klemens

Kahverengi (bn)

U

Siyah (bk)

V

Mavi (bl)

W

Yeşil/sarı (gn-ye)

Toprak (Koruyucu iletken)

Motor korumasını ayarlama

Motor koruma şalterini nominal akıma (bkz. tip levhası) ayarlayın.