Açıklama

Aralıklı işletimde sabit ve taşınabilir ıslak kurulum için dalgıç motorlu pompa.

Genel bakış

1

Taşıma sapı

2

Motor gövdesi

3

Basınç bağlantısı

4

Pompa gövdesi

5

Şamandıra şalter

6

Bağlantı kablosu

Rexa MINI3-V ... -P

Serbest akış çarklı ve dikey dişli bağlantılı atık su pompası. Pik döküm hidrolik gövde, plastik çark. Entegre işletim kondansatörlü ve kendiliğinden devreye giren termik motor denetimli, yüzey soğutmalı 1~ motor. Paslanmaz çelik motor gövdesi. Çift yalıtımlı, yağ dolu yalıtım haznesi: Motor tarafında bir mil keçesi, pompa tarafında bir mekanik salmastra takılıdır. Yerleşik topraklı fişli çözülebilir bağlantı kablosu.

Rexa MINI3-V ... -A

Serbest akış çarklı ve dikey dişli bağlantılı atık su pompası. Pik döküm hidrolik gövde, plastik çark. Entegre işletim kondansatörlü ve kendiliğinden devreye giren termik motor denetimli, yüzey soğutmalı 1~ motor. Paslanmaz çelik motor gövdesi. Çift yalıtımlı, yağ dolu yalıtım haznesi: Motor tarafında bir mil keçesi, pompa tarafında bir mekanik salmastra takılıdır. Şamandıra şalterli ve topraklı fiş takılı çözülebilir bağlantı kablosu.

Rexa MINI3-V ... -O

Serbest akış çarklı ve dikey dişli bağlantılı atık su pompası. Pik döküm hidrolik gövde, plastik çark. Kendiliğinden devreye giren termik motor denetimli, yüzey soğutmalı 3~ motor. Paslanmaz çelik motor gövdesi. Çift yalıtımlı, yağ dolu yalıtım haznesi: Motor tarafında bir mil keçesi, pompa tarafında bir mekanik salmastra takılıdır. Müşteri taraflı kumandalara sabit bağlantı için açık kablo uçlu çözülebilir bağlantı kablosu. DUYURU! Şamandıra şalter ve fiş olmayan pompa!