Beskrivning

Dränksäker pump för stationär och transportabel våt installation vid intermittent drift.

Översikt

1

Handtag

2

Motorhus

3

Tryckanslutning

4

Pumphus

5

Nivåvippa

6

Anslutningskabel

Rexa MINI3-V ... -P

Avloppspump med friströmshjul och vertikal gängad anslutning. Hydraulhus av gjutjärn, pumphjul i plast. Ytkyld 1~-motor med inbyggd driftskondensator och självreglerande termisk motorövervakning. Motorhus av rostfritt stål. Oljefylld tätningskammare med dubbel tätning: på motorsidan sitter en axeltätningsring och på pumpsidan sitter en mekanisk tätning. Löstagbar anslutningskabel med monterad stickkontakt (CEE 7/7).

Rexa MINI3-V ... -A

Avloppspump med friströmshjul och vertikal gängad anslutning. Hydraulhus av gjutjärn, pumphjul i plast. Ytkyld 1~-motor med inbyggd driftskondensator och självreglerande termisk motorövervakning. Motorhus av rostfritt stål. Oljefylld tätningskammare med dubbel tätning: på motorsidan sitter en axeltätningsring och på pumpsidan sitter en mekanisk tätning. Löstagbar anslutningskabel med nivåvippa och monterad stickkontakt (CEE 7/7).

Rexa MINI3-V ... -O

Avloppspump med friströmshjul och vertikal gängad anslutning. Hydraulhus av gjutjärn, pumphjul i plast. Ytkyld 3~-motor med självreglerande termisk motorövervakning. Motorhus av rostfritt stål. Oljefylld tätningskammare med dubbel tätning: på motorsidan sitter en axeltätningsring och på pumpsidan sitter en mekanisk tätning. Löstagbar anslutningskabel med fri kabelände, för fast anslutning till styrning på platsen. OBS! Pump utan nivåvippa och stickkontakt!