Opis

Potopna črpalka za stacionarno in prenosno mokro montažo v intermitentnem obratovanju.

Preglednica

1

Ročaj za nošenje

2

Ohišje motorja

3

Tlačni priključek

4

Ohišje črpalke

5

Plovno stikalo

6

Priključni kabel

Rexa MINI3-V ... -P

Črpalka za odpadno vodo z Vortex tekačem in vertikalnim navojnim priključkom. Ohišje hidravlike iz sive litine, tekač iz umetne mase. Površinsko hlajen 1~-motor z integriranim obratovalnim kondenzatorjem in samopreklopnim termičnim nadzorom motorja. Ohišje motorja iz nerjavnega jekla. Z oljem napolnjena tesnilna komora z dvojnim tesnilom: na motorni strani je nameščeno tesnilo gredi, na strani črpalke drsno tesnilo. Ločljiv priključni kabel z vgrajenim vtikačem (CEE 7/7).

Rexa MINI3-V ... -A

Črpalka za odpadno vodo z Vortex tekačem in vertikalnim navojnim priključkom. Ohišje hidravlike iz sive litine, tekač iz umetne mase. Površinsko hlajen 1~-motor z integriranim obratovalnim kondenzatorjem in samopreklopnim termičnim nadzorom motorja. Ohišje motorja iz nerjavnega jekla. Z oljem napolnjena tesnilna komora z dvojnim tesnilom: na motorni strani je nameščeno tesnilo gredi, na strani črpalke drsno tesnilo. Ločljiv priključni kabel s plovnim stikalom in vgrajenim vtikačem (CEE 7/7).

Rexa MINI3-V ... -O

Črpalka za odpadno vodo z Vortex tekačem in vertikalnim navojnim priključkom. Ohišje hidravlike iz sive litine, tekač iz umetne mase. Površinsko hlajen 3~-motor s samopreklopnim termičnim nadzorom motorja. Ohišje motorja iz nerjavnega jekla. Z oljem napolnjena tesnilna komora z dvojnim tesnilom: na motorni strani je nameščeno tesnilo gredi, na strani črpalke drsno tesnilo. Ločljiv priključni kabel s prostim koncem kabla, za priključitev na krmilje na mestu vgradnje. OPOMBA! Črpalka brez plovnega stikala in vtikača!