Racord: Pompă fără ștecher

PERICOL

danger

Pericol de moarte prin electrocutare!

Comportamentul neadecvat la executarea lucrărilor electrice conduce la decesul prin electrocutare! Lucrările electrice trebuie executate de electricieni calificați conform prevederilor locale.

ATENȚIE

Daună totală din cauza pătrunderii apei

Cablurile de conectare fără ștecher au capete libere ale cablului. Prin intermediul acestui capăt liber al cablului poate pătrunde apă în cablul de conectare și în pompă. Astfel, cablul de conectare și pompa sunt distruse. Nu scufundați niciodată capătul liber al cablului de conectare într-un lichid și etanșați-l în timpul depozitării.

Pompa are un cablu de conectare cu capete libere. Pompa trebuie să fie conectată fix la un panou electric. Respectați următoarele puncte:

  • Produsul trebuie împământat conform indicațiilor!
  • Trebuie prevăzut un disjunctor de protecție a motorului!
  • Cerința minimă este un releu termic/disjunctor de protecție a motorului cu funcție de compensare a temperaturii, declanșare diferențială și blocare împotriva repornirii în conformitate cu prevederile locale.
  • Instalați dispozitivul pentru deconectare de la rețea!
  • Cerință minimă: Comutator principal cu dezactivare multipolară.

Pompă cu motor de curent alternativ, monofazat

Pentru a conecta fix pompa la panoul electric, tăiați ștecherul. Realizați racordul în panoul electric după cum urmează:

Culoarea conductorului

Bornă în panoul electric

Maro (bn)

L (fază)

Albastru (bl)

N (conductor neutru)

Verde/galben (gn-ye)

Masă (conductor de împământare)

Pompă cu motor de curent alternativ, trifazat

Pompa este adecvată pentru racordarea la un câmp rotativ care se rotește în sensul acelor de ceasornic. Verificați și, dacă este cazul, corectați câmpul rotativ înainte de racordare, cu ajutorul unui dispozitiv de verificare a câmpului rotativ. ATENȚIE! Pompa nu este autorizată pentru funcționarea pe un câmp rotativ în sens de rotație antiorar! Realizați racordul în panoul electric după cum urmează:

Culoarea conductorului

Bornă în panoul electric

Maro (bn)

U

Negru (bk)

V

Albastru (bl)

W

Verde/galben (gn-ye)

Masă (conductor de împământare)

Reglarea protecției motorului

Reglați disjunctorul de protecție a motorului la curentul nominal (vezi plăcuța de identificare).