Descriere

Pompă submersibilă pentru montare imersată, staționară și mobilă, în regim de funcționare intermitent.

Prezentare generală

1

Mâner

2

Carcasa motorului

3

Conductă de refulare

4

Carcasa pompei

5

Comutator cu plutitor

6

Cablu de conectare

Rexa MINI3-V ... -P

Pompă pentru ape uzate cu rotor retras și racord filetat vertical. Carcasa sistem hidraulic din fontă cenușie, rotor hidraulic din material plastic. Motor monofazat cu răcire prin suprafață, cu condensator de lucru integrat și monitorizarea termică automată a motorului. Carcasa motorului din oțel inoxidabil. Cameră de etanșare umplută cu ulei, cu etanșare dublă: pe partea motorului este montat un simering, iar pe partea pompei este montată o etanșare mecanică. Cablu de conectare detașabil cu ștecher Schuko încorporat.

Rexa MINI3-V ... -A

Pompă pentru ape uzate cu rotor retras și racord filetat vertical. Carcasa sistem hidraulic din fontă cenușie, rotor hidraulic din material plastic. Motor monofazat cu răcire prin suprafață, cu condensator de lucru integrat și monitorizarea termică automată a motorului. Carcasa motorului din oțel inoxidabil. Cameră de etanșare umplută cu ulei, cu etanșare dublă: pe partea motorului este montat un simering, iar pe partea pompei este montată o etanșare mecanică. Cablu de conectare detașabil cu comutator cu plutitor și ștecher Schuko încorporat.

Rexa MINI3-V ... -O

Pompă pentru ape uzate cu rotor retras și racord filetat vertical. Carcasa sistem hidraulic din fontă cenușie, rotor hidraulic din material plastic. Motor trifazat cu răcire prin suprafață și monitorizarea termică automată a motorului. Carcasa motorului din oțel inoxidabil. Cameră de etanșare umplută cu ulei, cu etanșare dublă: pe partea motorului este montat un simering, iar pe partea pompei este montată o etanșare mecanică. Cablu de conectare detașabil, cu capăt liber al cablului, pentru conectarea fixă la sisteme de comandă puse la dispoziție de client. NOTĂ! Pompă fără comutator cu plutitor și ștecher!