Beschrijving

Dompelpomp voor de stationaire en transporteerbare natte opstelling in intermitterend bedrijf.

Overzicht

1

Draagbeugel

2

Motorhuis

3

Persaansluiting

4

Pomphuis

5

Vlotterschakelaar

6

Aansluitkabel

Rexa MINI3-V ... -P

Afvalwaterpomp met vrijstroomwaaier en verticale draadaansluiting. Hydraulisch huis van gietijzer, waaier van kunststof. Oppervlaktegekoelde 1~-motor met geïntegreerde bedrijfscondensator en zelfschakelende, thermische motorbewaking. Motorhuis van roestvrij staal. Met olie gevulde afdichtingsruimte met dubbele afdichting: aan de motorzijde is een asafdichtring en aan de pompzijde een mechanische afdichting geïnstalleerd. Demonteerbare aansluitkabel met gemonteerde stekker (CEE 7/7).

Rexa MINI3-V ... -A

Afvalwaterpomp met vrijstroomwaaier en verticale draadaansluiting. Hydraulisch huis van gietijzer, waaier van kunststof. Oppervlaktegekoelde 1~-motor met geïntegreerde bedrijfscondensator en zelfschakelende, thermische motorbewaking. Motorhuis van roestvrij staal. Met olie gevulde afdichtingsruimte met dubbele afdichting: aan de motorzijde is een asafdichtring en aan de pompzijde een mechanische afdichting geïnstalleerd. Demonteerbare aansluitkabel met vlotterschakelaar en gemonteerde stekker (CEE 7/7).

Rexa MINI3-V ... -O

Afvalwaterpomp met vrijstroomwaaier en verticale draadaansluiting. Hydraulisch huis van gietijzer, waaier van kunststof. Oppervlaktegekoelde 3~-motor met zelfschakelende thermische motorbewaking. Motorhuis van roestvrij staal. Met olie gevulde afdichtingsruimte met dubbele afdichting: aan de motorzijde is een asafdichtring en aan de pompzijde een mechanische afdichting geïnstalleerd. Demonteerbare aansluitkabel met vrij kabeleinde voor de vaste aansluiting op ter plaatse aanwezige besturingen. LET OP! Pomp zonder vlotterschakelaar en stekker!