Beskrivelse

Senkbar pumpe for stasjonær og transportabel nedsenkbar installasjon i periodiske drift.

Oversikt

1

Bærehåndtak

2

Motorhus

3

Trykktilkobling

4

Pumpehus

5

Flottørbryter

6

Tilkoblingskabel

Rexa MINI3-V ... -P

Avløpspumpe med fristrømshjul og vertikal gjenget tilkobling. Hydraulikkhus i grått støpejern, løpehjul i plast. Overflateavkjølt 1~-motor med integrert driftskondensator og selvkoblende termisk motorovervåkning. Motorhus i rustfritt stål. Oljefylt tetningskammer med dobbel tetning: på motorsiden er det montert en simmerring og på pumpesiden en mekanisk tetning. Avtagbar tilkoblingskabel med montert jordet støpsel.

Rexa MINI3-V ... -A

Avløpspumpe med fristrømshjul og vertikal gjenget tilkobling. Hydraulikkhus i grått støpejern, løpehjul i plast. Overflateavkjølt 1~-motor med integrert driftskondensator og selvkoblende termisk motorovervåkning. Motorhus i rustfritt stål. Oljefylt tetningskammer med dobbel tetning: på motorsiden er det montert en simmerring og på pumpesiden en mekanisk tetning. Avtagbar tilkoblingskabel med flottørbryter og påmontert jordet støpsel.

Rexa MINI3-V ... -O

Avløpspumpe med fristrømshjul og vertikal gjenget tilkobling. Hydraulikkhus i grått støpejern, løpehjul i plast. Overflatekjølt 3~-motor med selvkoblende termisk motorovervåkning. Motorhus i rustfritt stål. Oljefylt tetningskammer med dobbel tetning: på motorsiden er det montert en simmerring og på pumpesiden en mekanisk tetning. Avtagbar tilkoblingskabel med fri kabelende, for fast tilkobling på styringer på monteringsstedet. LES DETTE! Pumpe uten flottørbryter og støpsel!