Apraksts

Iegremdējamais notekūdeņu sūknis, kas paredzēts stacionārai un mobilai uzstādīšanai iegremdējot intermitējošā darbības režīmā.

Pārskats

1

Rokturis

2

Motora korpuss

3

Spiediena īscaurule

4

Sūkņa korpuss

5

Pludiņslēdzis

6

Pieslēguma kabelis

Rexa MINI3-V... -P

Notekūdeņu sūknis ar tiešās plūsmas darba ratu un vertikālu vītnes pieslēgumu. Pelēkā ķeta hidraulikas korpuss, plastmasas darba rats. Virsmas dzesēšanas 1~ motors ar iebūvētu darbības kondensatoru un autonomas darbības termisko motora kontroli. Motora korpuss no nerūsējoša tērauda. Ar eļļu pildīta blīvēšanas kamera ar dubultu blīvējumu: motora pusē ir uzstādīts radiālais vārpstas blīvgredzens, sūkņa pusē – gala blīvējums. Atvienojams pieslēguma kabelis ar piemontētu kontaktdakšu ar zemējuma spaili.

Rexa MINI3-V... -A

Notekūdeņu sūknis ar tiešās plūsmas darba ratu un vertikālu vītnes pieslēgumu. Pelēkā ķeta hidraulikas korpuss, plastmasas darba rats. Virsmas dzesēšanas 1~ motors ar iebūvētu darbības kondensatoru un autonomas darbības termisko motora kontroli. Motora korpuss no nerūsējoša tērauda. Ar eļļu pildīta blīvēšanas kamera ar dubultu blīvējumu: motora pusē ir uzstādīts radiālais vārpstas blīvgredzens, sūkņa pusē – gala blīvējums. Atvienojams pieslēguma kabelis ar pludiņslēdzi un piemontētu kontaktdakšu ar zemējuma spaili.

Rexa MINI3-V... -O

Notekūdeņu sūknis ar tiešās plūsmas darba ratu un vertikālu vītnes pieslēgumu. Pelēkā ķeta hidraulikas korpuss, plastmasas darba rats. Virsmas dzesēšanas 3~ motors ar autonomas darbības termisko motora kontroli. Motora korpuss no nerūsējoša tērauda. Ar eļļu pildīta blīvēšanas kamera ar dubultu blīvējumu: motora pusē ir uzstādīts radiālais vārpstas blīvgredzens, sūkņa pusē – gala blīvējums. Atvienojams pieslēguma kabelis ar brīvu kabeļa galu pieslēguma izveidei pie pasūtītāja nodrošinātām vadības ierīcēm. NORĀDE! Sūknis bez pludiņslēdža un spraudņa!