Jungtis: siurblys be kištuko

PAVOJUS

danger

Elektros srovės keliamas pavojus gyvybei!

Netinkamai elgiantis su darbų elektros įtaisais kyla pavojus gyvybei dėl elektros smūgio! Elektros darbus turi atlikti kvalifikuotas elektrikas, vadovaudamasis vietoje galiojančiais reikalavimais.

PERSPĖJIMAS

Nepataisoma žala dėl į vidų besiskverbiančio vandens

Sujungimo kabeliai be kištuko turi atvirus galus. Per šiuos galus į sujungimo kabelių ir siurblių vidų gali skverbtis vanduo. Tokiu būdu galima sugadinti sujungimo kabelį ir siurblį. Niekada nemerkite atviro sujungimo kabelio galo į skystį, o sandėliuojant tvirtai pritvirtinkite.

Siurblys turi sujungimo kabelį su laisvu kabelio galu. Siurblys turi būti visam laikui prijungiamas prie valdiklio. Būtina laikytis šių nurodymų:

  • Įžeminkite gaminį pagal reikalavimus!
  • Įrenkite variklio apsaugos jungiklį!
  • Minimalūs reikalavimai yra šiluminė relė / variklio apsauginis jungiklis su temperatūros kompensavimo, diferencijuoto atjungimo ir kartotinio įjungimo blokavimo funkcijomis, įrengti pagal vietoje galiojančias taisykles.
  • Įmontuokite tinklo atjungimo įtaisą!
  • Minimalūs reikalavimai: Pagrindinis jungiklis su visų polių atjungimu.

Siurblys su vienfazės kintamosios srovės varikliu

Norėdami siurblį tvirtai prijungti prie valdiklio, nuimkite kištuką. Prijunkite jį prie valdiklio, kaip nurodyta toliau.

Gyslos spalva

Gnybtas valdiklyje

Ruda (bn)

L (fazė)

Mėlyna (bl)

N (nulinis laidas)

Žalia/geltona (gn-ye)

Įžeminimas (apsauginis kabelis)

Siurblys su trifazės kintamosios srovės varikliu

Siurblys pritaikytas jungti prie pagal laikrodžio rodyklę besisukančio magnetinio lauko. Patikrinkite sukamąjį lauką besisukančio magnetinio lauko patikrinimo prietaisu prieš jungdami, prireikus pakoreguokite. PERSPĖJIMAS! Siurblys netinkamas naudoti su fazių sekos lauku, kuris sukasi prieš laikrodžio rodyklę! Prijunkite jį prie valdiklio, kaip nurodyta toliau.

Gyslos spalva

Gnybtas valdiklyje

Ruda (bn)

U

Juoda (bk)

V

Mėlyna (bl)

W

Žalia/geltona (gn-ye)

Įžeminimas (apsauginis kabelis)

Variklio apsaugos nustatymas

Variklio apsaugos jungiklis turi būti nustatytas pagal vardinę srovę (žr. vardinę kortelę).