Aprašymas

Panardinamasis siurblys stacionariam ir transportabiliam panardinamajam montavimui pertraukiamajame veikimo režime.

Apžvalga

1

Nešti skirta rankena

2

Variklio korpusas

3

Slėgio įvadas

4

Siurblio korpusas

5

Plūdinis jungiklis

6

Sujungimo kabelis

Rexa MINI3-V ... -P

Nuotekų siurblys su laisvos srovės darbaračiu ir vertikalia sriegine jungtimi. Hidraulikos korpusas iš ketaus, darbaratis iš plastiko. 1~ variklis su aušinamais paviršiais, integruotu darbiniu kondensatoriumi ir savaime įsijungiančiu terminės variklio kontrolės įtaisu. Variklio korpusas iš nerūdijančiojo plieno. Alyva užpildyta sandarinimo kamera su dvigubu sandarikliu: variklio pusėje yra veleno sandarinimo žiedas, siurblio pusėje – mechaninis sandariklis. Atjungiamas sujungimo kabelis su prijungtu kištuku, kuriame įrengtas apsauginis kontaktas.

Rexa MINI3-V ... -A

Nuotekų siurblys su laisvos srovės darbaračiu ir vertikalia sriegine jungtimi. Hidraulikos korpusas iš ketaus, darbaratis iš plastiko. 1~ variklis su aušinamais paviršiais, integruotu darbiniu kondensatoriumi ir savaime įsijungiančiu terminės variklio kontrolės įtaisu. Variklio korpusas iš nerūdijančiojo plieno. Alyva užpildyta sandarinimo kamera su dvigubu sandarikliu: variklio pusėje yra veleno sandarinimo žiedas, siurblio pusėje – mechaninis sandariklis. Atjungiamas sujungimo kabelis su plūdiniu jungikliu ir prijungtu kištuku, kuriame įrengtas apsauginis kontaktas.

Rexa MINI3-V ... -O

Nuotekų siurblys su laisvos srovės darbaračiu ir vertikalia sriegine jungtimi. Hidraulikos korpusas iš ketaus, darbaratis iš plastiko. 3~ variklis su aušinamais paviršiais ir savaime įsijungiančiu terminės variklio kontrolės įtaisu. Variklio korpusas iš nerūdijančiojo plieno. Alyva užpildyta sandarinimo kamera su dvigubu sandarikliu: variklio pusėje yra veleno sandarinimo žiedas, siurblio pusėje – mechaninis sandariklis. Atjungiamas sujungimo kabelis su atviru kabelio galu, skirtu jungti prie kliento sumontuoto valdymo. PRANEŠIMAS! Siurblys be plūdinio jungiklio ir kištuko!