Leírás

Merülőmotoros szivattyú állandó és hordozható nedvesaknás telepítéshez, szakaszos üzemben.

Áttekintés

1

Fogantyú

2

Motorház

3

Nyomócsonk-csatlakozás

4

Szivattyúház

5

Úszókapcsoló

6

Csatlakozókábel

Rexa MINI3-V ... -P

Szennyvízszivattyú szabad örvénykerékkel és függőleges menetes csatlakozással. A hidraulikaház szürkeöntvényből, a járókerék műanyagból készült. Felülethűtésű 1~ motor beépített üzemi kondenzátorral, tömítőkamrával és automatikusan kapcsoló termikus motorfelügyelettel. A motorház nemesacélból készült. Olajjal feltöltött tömítőkamra kettős tömítéssel: a motoroldalon tengelytömítő gyűrűvel, a szivattyúoldalon csúszógyűrűs tömítéssel. Leoldható csatlakozókábel rászerelt dugasszal (CEE 7/7).

Rexa MINI3-V ... -A

Szennyvízszivattyú szabad örvénykerékkel és függőleges menetes csatlakozással. A hidraulikaház szürkeöntvényből, a járókerék műanyagból készült. Felülethűtésű 1~ motor beépített üzemi kondenzátorral, tömítőkamrával és automatikusan kapcsoló termikus motorfelügyelettel. A motorház nemesacélból készült. Olajjal feltöltött tömítőkamra kettős tömítéssel: a motoroldalon tengelytömítő gyűrűvel, a szivattyúoldalon csúszógyűrűs tömítéssel. Leoldható csatlakozókábel úszókapcsolóval és rászerelt dugasszal (CEE 7/7).

Rexa MINI3-V ... -O

Szennyvízszivattyú szabad örvénykerékkel és függőleges menetes csatlakozással. A hidraulikaház szürkeöntvényből, a járókerék műanyagból készült. Felülethűtésű 3~ motor önkapcsoló termikus motorfelügyelettel. A motorház nemesacélból készült. Olajjal feltöltött tömítőkamra kettős tömítéssel: a motoroldalon tengelytömítő gyűrűvel, a szivattyúoldalon csúszógyűrűs tömítéssel. Szabad kábelvéggel rendelkező leoldható csatlakozókábel, amely fix módon csatlakoztatható a telepítés helyén lévő vezérléshez. ÉRTESÍTÉS! Úszókapcsoló és dugasz nélküli szivattyú!