Opis

Potopna pumpa za stacionarnu i prenosivu mokru ugradnju u isprekidanom pogonu.

Pregled

1

Ručka za nošenje

2

Kućište motora

3

Tlačni priključak

4

Kućište pumpe

5

Sklopka s plovkom

6

Priključni kabel

Rexa MINI3-V ... -P

Pumpa za otpadne vode s vortex radnim kolom i okomitim navojnim priključkom. Hidrauličko kućište od sivog lijeva, radno kolo od plastike. Jednofazni motor s vanjskim hlađenjem s integriranim radnim kondenzatorom i termičkim nadzorom motora koji se sam uključuje. Kućište motora od plemenitog čelika. Brtvena komora napunjena uljem s dvostrukim brtvljenjem: sa strane motora ugrađen je brtveni prsten osovine, a sa strane pumpe klizno-mehanička brtva. Priključni kabel koji se može odvojiti s ugrađenim utikačem sa zaštitnim kontaktom.

Rexa MINI3-V ... -A

Pumpa za otpadne vode s vortex radnim kolom i okomitim navojnim priključkom. Hidrauličko kućište od sivog lijeva, radno kolo od plastike. Jednofazni motor s vanjskim hlađenjem s integriranim radnim kondenzatorom i termičkim nadzorom motora koji se sam uključuje. Kućište motora od plemenitog čelika. Brtvena komora napunjena uljem s dvostrukim brtvljenjem: sa strane motora ugrađen je brtveni prsten osovine, a sa strane pumpe klizno-mehanička brtva. Priključni kabel koji se može odvojiti sa sklopkom s plovkom i ugrađenim utikačem sa zaštitnim kontaktom.

Rexa MINI3-V ... -O

Pumpa za otpadne vode s vortex radnim kolom i okomitim navojnim priključkom. Hidrauličko kućište od sivog lijeva, radno kolo od plastike. Trofazni motor s vanjskim hlađenjem s termičkim nadzorom motora koji se sam uključuje. Kućište motora od plemenitog čelika. Brtvena komora napunjena uljem s dvostrukim brtvljenjem: sa strane motora ugrađen je brtveni prsten osovine, a sa strane pumpe klizno-mehanička brtva. Priključni kabel koji se može odvojiti sa slobodnim krajem kabela, za čvrsti priključak na lokalna upravljanja. UPUTA! Pumpa bez sklopke s plovkom i utikača!