Kuvaus

Tyhjennyspumppu kiinteää ja siirrettävää märkäasennusta varten ajoittaisessa käytössä.

Yleiskatsaus

1

Kantokahva

2

Moottorin kotelo

3

Paineliitäntä

4

Pumpun pesä

5

Uimurikytkin

6

Liitäntäkaapeli

Rexa MINI3-V ... -P

Jätevesipumppu, jossa Vortex-juoksupyörä ja pystysuuntainen kierreliitäntä. Hydrauliikkakotelo valurautaa, juoksupyörä muovia. Pintajäähdytteinen 1~-moottori integroidulla käyttökondensaattorilla ja itsekytkevällä termisellä moottorin valvonnalla. Moottorin kotelo jaloterästä. Öljytäytteinen tiivistekammio kaksinkertaisella tiivisteellä: moottorin puolella on akselitiiviste, pumpun puolella liukurengastiiviste. Irrotettava liitäntäkaapeli, jossa on sisäänrakennettu pistoke (CEE 7/7).

Rexa MINI3-V ... -A

Jätevesipumppu, jossa Vortex-juoksupyörä ja pystysuuntainen kierreliitäntä. Hydrauliikkakotelo valurautaa, juoksupyörä muovia. Pintajäähdytteinen 1~-moottori integroidulla käyttökondensaattorilla ja itsekytkevällä termisellä moottorin valvonnalla. Moottorin kotelo jaloterästä. Öljytäytteinen tiivistekammio kaksinkertaisella tiivisteellä: moottorin puolella on akselitiiviste, pumpun puolella liukurengastiiviste. Irrotettava liitäntäkaapeli, jossa on uimurikytkin ja asennettu pistoke (CEE 7/7).

Rexa MINI3-V ... -O

Jätevesipumppu, jossa Vortex-juoksupyörä ja pystysuuntainen kierreliitäntä. Hydrauliikkakotelo valurautaa, juoksupyörä muovia. Pintajäähdytteinen 3~-moottori itsekytkevällä termisellä moottorin valvonnalla. Moottorin kotelo jaloterästä. Öljytäytteinen tiivistekammio kaksinkertaisella tiivisteellä: moottorin puolella on akselitiiviste, pumpun puolella liukurengastiiviste. Vapaalla kaapelinpäällä varustettu irrotettava liitäntäkaapeli asiakkaan hankittaviin ohjauksiin kiinteästi liittämistä varten. HUOMAUTUS! Pumppu ilman uimurikytkintä ja pistoketta!