Kirjeldus

Sukelpump statsionaarseks ja transporditavaks vaheaegadega töötavaks märgpaigalduseks.

Ülevaade

1

Kandesang

2

Mootori korpus

3

Rõhuotsak

4

Pumbakorpus

5

Ujuklüliti

6

Ühenduskaabel

Rexa MINI3-V ... -P

Vabavoolu tööratta ja vertikaalse keermesühendusega heitveepump. Hallmalmist hüdraulikakorpus, plastist tööratas. Integreeritud töökondensaatori ja iselülituva termilise mootoriseirega pindjahutusega 1~-mootor. Roostevabast terasest mootori korpus. Õliga täidetud tihenduskamber topelttihendiga: mootori poolel on paigaldatud võlli kaelustihend, pumba poolel võllitihend. Lahtiühendatav ühenduskaabel külgeehitatud Schuko-pistikuga.

Rexa MINI3-V ... -A

Vabavoolu tööratta ja vertikaalse keermesühendusega heitveepump. Hallmalmist hüdraulikakorpus, plastist tööratas. Integreeritud töökondensaatori ja iselülituva termilise mootoriseirega pindjahutusega 1~-mootor. Roostevabast terasest mootori korpus. Õliga täidetud tihenduskamber topelttihendiga: mootori poolel on paigaldatud võlli kaelustihend, pumba poolel võllitihend. Ujuklüliti ja sisseehitatud Schuko-pistikuga lahtiühendatav ühenduskaabel.

Rexa MINI3-V ... -O

Vabavoolu tööratta ja vertikaalse keermesühendusega heitveepump. Hallmalmist hüdraulikakorpus, plastist tööratas. Pindjahutusega 3~-mootor iselülituva termilise mootoriseirega. Roostevabast terasest mootori korpus. Õliga täidetud tihenduskamber topelttihendiga: mootori poolel on paigaldatud võlli kaelustihend, pumba poolel võllitihend. Vaba kaabliotsaga lahtiühendatav ühenduskaabel, statsionaarseks ühendamiseks kohapealsete juhtseadmetega. TEATIS! Ujuklüliti ja pistikuta pump!