Περιγραφή

Υποβρύχια αντλία για σταθερή και φορητή υγρή εγκατάσταση εντός φρεατίου σε διακοπτόμενη λειτουργία.

Επισκόπηση

1

Λαβή μεταφοράς

2

Κέλυφος κινητήρα

3

Σύνδεση κατάθλιψης

4

Κέλυφος αντλίας

5

Πλωτηροδιακόπτης

6

Καλώδιο σύνδεσης

Rexa MINI3-V ... -P

Αντλία λυμάτων με πτερωτή ελεύθερης ροής και κάθετη υποδοχή με σπείρωμα. Περίβλημα υδραυλικού συστήματος από φαιό χυτοσίδηρο και πλαστικό. Επιφανειακά ψυχόμενος 1~ κινητήρας με ενσωματωμένο πυκνωτή λειτουργίας και αυτόματη θερμική επιτήρηση κινητήρα. Κέλυφος κινητήρα από ανοξείδωτο χάλυβα. Θάλαμος στεγανοποίησης πληρωμένος με λάδι με διπλή στεγανοποίηση: στην πλευρά του κινητήρα είναι τοποθετημένη ένας δακτύλιος στεγανοποίησης άξονα, στην αντλία είναι τοποθετημένος ένας μηχανικός στυπιοθλίπτης. Λυόμενο καλώδιο σύνδεσης με εγκατεστημένο βύσμα (CEE 7/7).

Rexa MINI3-V ... -A

Αντλία λυμάτων με πτερωτή ελεύθερης ροής και κάθετη υποδοχή με σπείρωμα. Περίβλημα υδραυλικού συστήματος από φαιό χυτοσίδηρο και πλαστικό. Επιφανειακά ψυχόμενος 1~ κινητήρας με ενσωματωμένο πυκνωτή λειτουργίας και αυτόματη θερμική επιτήρηση κινητήρα. Κέλυφος κινητήρα από ανοξείδωτο χάλυβα. Θάλαμος στεγανοποίησης πληρωμένος με λάδι με διπλή στεγανοποίηση: στην πλευρά του κινητήρα είναι τοποθετημένη ένας δακτύλιος στεγανοποίησης άξονα, στην αντλία είναι τοποθετημένος ένας μηχανικός στυπιοθλίπτης. Λυόμενο καλώδιο σύνδεσης με πλωτηροδιακόπτη και εγκατεστημένο βύσμα (CEE 7/7).

Rexa MINI3-V ... -O

Αντλία λυμάτων με πτερωτή ελεύθερης ροής και κάθετη υποδοχή με σπείρωμα. Περίβλημα υδραυλικού συστήματος από φαιό χυτοσίδηρο και πλαστικό. Ψυχόμενος από το περιβάλλον 3~ κινητήρας με αυτόματη θερμική επιτήρηση κινητήρα. Κέλυφος κινητήρα από ανοξείδωτο χάλυβα. Θάλαμος στεγανοποίησης πληρωμένος με λάδι με διπλή στεγανοποίηση: στην πλευρά του κινητήρα είναι τοποθετημένη ένας δακτύλιος στεγανοποίησης άξονα, στην αντλία είναι τοποθετημένος ένας μηχανικός στυπιοθλίπτης. Λυόμενο καλώδιο σύνδεσης με ελεύθερο άκρο, για σταθερή σύνδεση σε συστήματα ελέγχου από τον εγκαταστάτη. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Αντλία χωρίς πλωτηροδιακόπτη και βύσμα!