Tilslutning: Pumpe uden stik

FARE

danger

Livsfare på grund af elektrisk strøm!

Ukorrekt adfærd under udførelse af elarbejder kan medføre død som følge af elektrisk stød! Elarbejder skal udføres af en elinstallatør i henhold til de lokalt gældende forskrifter.

FORSIGTIG

Totalskade som følge af indtrængende vand

Et tilslutningskabel uden stik har frie kabelender. Via denne kabelende kan der trænge vand ind i tilslutningskablet og pumpen. Derved ødelægges tilslutningskablet og pumpen. Tilslutningskablets frie ende må aldrig dyppes ned i væske, og den skal være lukket omhyggeligt under opbevaring.

Pumpen har et tilslutningskabel med fri kabelende. Pumpen skal være fast tilsluttet en styreenhed. Overhold følgende punkter:

  • Forbind produktet til jord i henhold til forskrifterne!
  • Installér motorværnskontakt!
  • Mindstekravet er et termisk relæ/motorværnskontakt med temperaturkompensation, differentialudløsning og gentilkoblingsspærre iht. de lokalt gældende forskrifter.
  • Installér netfrakoblingsanordning!
  • Mindstekrav: Hovedafbryder med frakobling af alle poler.

Pumpe med enfaset vekselstrømsmotor

Klip stikket af for at etablere en fast tilslutning af pumpen til styreenheden. Udfør tilslutningen i styreenheden på følgende måde:

Lederfarve

Klemme i styreenheden

Brun (bn)

L (fase)

Blå (bl)

N (neutral leder)

Grøn/gul (gn-ye)

Jord (beskyttelsesleder)

Pumpe med trefaset vekselstrømsmotor

Pumpen er egnet til tilslutning til et højreroterende rotationsfelt. Kontrollér rotationsfeltet ved hjælp af en rotationsfelttester inden tilslutning, og korrigér om nødvendigt. FORSIGTIG! Pumpen er ikke godkendt til drift med et venstreroterende rotationsfelt! Udfør tilslutningen i styreenheden på følgende måde:

Lederfarve

Klemme i styreenheden

Brun (bn)

U

Sort (bk)

V

Blå (bl)

W

Grøn/gul (gn-ye)

Jord (beskyttelsesleder)

Indstilling af motorværn

Indstil motorværnskontakten til dimensioneringsstrømmen (se typeskiltet).