Beskrivelse

Dykpumpe til stationær og transportabel vådinstallation i intermitterende drift.

Oversigt

1

Bærehåndtag

2

Motorhus

3

Tryktilslutning

4

Pumpehus

5

Flydekontakt

6

Tilslutningskabel

Rexa MINI3-V ... -P

Spildevandspumpe med friløbspumpehjul og lodret gevindforbindelse. Hydraulikhus af støbejern, pumpehjul af plast. Overfladekølet 1~-motor med integreret driftskondensator og selvkoblende termisk motorovervågning. Motorhus af rustfrit stål. Oliefyldt tætningskammer med dobbelt pakning: på motorsiden er der tale om en akseltætningsring, på pumpesiden er det en akseltætning. Aftageligt tilslutningskabel med påmonteret Schuko-stik.

Rexa MINI3-V ... -A

Spildevandspumpe med friløbspumpehjul og lodret gevindforbindelse. Hydraulikhus af støbejern, pumpehjul af plast. Overfladekølet 1~-motor med integreret driftskondensator og selvkoblende termisk motorovervågning. Motorhus af rustfrit stål. Oliefyldt tætningskammer med dobbelt pakning: på motorsiden er der tale om en akseltætningsring, på pumpesiden er det en akseltætning. Aftageligt tilslutningskabel med flydekontakt og påmonteret Schuko-stik.

Rexa MINI3-V ... -O

Spildevandspumpe med friløbspumpehjul og lodret gevindforbindelse. Hydraulikhus af støbejern, pumpehjul af plast. Overfladekølet 3~-motor med selvkoblende termisk motorovervågning. Motorhus af rustfrit stål. Oliefyldt tætningskammer med dobbelt pakning: på motorsiden er der tale om en akseltætningsring, på pumpesiden er det en akseltætning. Aftageligt tilslutningskabel med fri kabelende til fast tilslutning til styringer på opstillingsstedet. BEMÆRK! Pumpe uden flydekontakt og stik!