Popis

Ponorné čerpadlo pro pevnou a mobilní instalaci do mokrého prostředí v přerušovaném provozu.

Přehled

1

Držadlo

2

Skříň motoru

3

Přípojka výtlaku

4

Skříň čerpadla

5

Plovákový spínač

6

Přívodní kabel

Rexa MINI3-V ... -P

Čerpadlo na odpadní vodu s oběžným kolem s volným průtokem a svislým připojením na závit. Skříň hydrauliky z šedé litiny, oběžné kolo z plastu. Povrchově chlazený 1~ motor s integrovaným provozním kondenzátorem a automaticky spínací tepelnou ochranou motoru. Skříň motoru z nerezové oceli. Olejem naplněná těsnicí komora s dvojitým těsněním: na straně motoru je hřídelový těsnicí kroužek, na straně čerpadla mechanická ucpávka. Odpojitelný přívodní kabel s nainstalovanou zástrčkou (CEE 7/7).

Rexa MINI3-V ... -A

Čerpadlo na odpadní vodu s oběžným kolem s volným průtokem a svislým připojením na závit. Skříň hydrauliky z šedé litiny, oběžné kolo z plastu. Povrchově chlazený 1~ motor s integrovaným provozním kondenzátorem a automaticky spínací tepelnou ochranou motoru. Skříň motoru z nerezové oceli. Olejem naplněná těsnicí komora s dvojitým těsněním: na straně motoru je hřídelový těsnicí kroužek, na straně čerpadla mechanická ucpávka. Odpojitelný přívodní kabel s plovákovým spínačem a nainstalovanou zástrčkou (CEE 7/7).

Rexa MINI3-V ... -O

Čerpadlo na odpadní vodu s oběžným kolem s volným průtokem a svislým připojením na závit. Skříň hydrauliky z šedé litiny, oběžné kolo z plastu. Povrchově chlazený 3~ motor s automaticky spínací termickou kontrolou. Skříň motoru z nerezové oceli. Olejem naplněná těsnicí komora s dvojitým těsněním: na straně motoru je hřídelový těsnicí kroužek, na straně čerpadla mechanická ucpávka. Odpojitelný přívodní kabel s volným koncem kabelu k pevnému připojení řízení, které zajistí zákazník. OZNÁMENÍ! Čerpadlo bez plovákového spínače a zástrčky!