Описание

Потопяема помпа за стационарен и мобилен мокър монтаж в режим на периодична работа.

Преглед

1

Дръжка за носене

2

Корпус на мотора

3

Изходен отвор

4

Корпус на помпата

5

Поплавъчен превключвател

6

Захранващ кабел

Rexa MINI3-V ... -P

Помпа за отводняване с работно колело със свободен проход и вертикално резбово присъединяване. Корпус на хидравликата от сив чугун, работно колело от синтетичен материал. Монофазен мотор с повърхностно охлаждане с вграден работен кондензатор и автоматично включваща се термична защита на мотора. Корпус на мотора от неръждаема стомана. Пълна с масло уплътнителна камера с двойно уплътнение: от страната на мотора е монтирано уплътнение на вала, от страната на помпата механично уплътнение. Откачащ се захранващ кабел с прикачен щепсел Шуко.

Rexa MINI3-V ... -A

Помпа за отводняване с работно колело със свободен проход и вертикално резбово присъединяване. Корпус на хидравликата от сив чугун, работно колело от синтетичен материал. Монофазен мотор с повърхностно охлаждане с вграден работен кондензатор и автоматично включваща се термична защита на мотора. Корпус на мотора от неръждаема стомана. Пълна с масло уплътнителна камера с двойно уплътнение: от страната на мотора е монтирано уплътнение на вала, от страната на помпата механично уплътнение. Откачащ се захранващ кабел с поплавъчен превключвател и прикачен щепсел Шуко.

Rexa MINI3-V ... -O

Помпа за отводняване с работно колело със свободен проход и вертикално резбово присъединяване. Корпус на хидравликата от сив чугун, работно колело от синтетичен материал. Трифазен мотор с повърхностно охлаждане със самостоятелно включваща се термична защита на мотора. Корпус на мотора от неръждаема стомана. Пълна с масло уплътнителна камера с двойно уплътнение: от страната на мотора е монтирано уплътнение на вала, от страната на помпата механично уплътнение. Откачащ се захранващ кабел със свободен край на кабела за неподвижно свързване към управления, осигурени от монтажника. ЗАБЕЛЕЖКА! Помпа без поплавъчен превключвател и щепсел!