Принцип роботи

В автоматичному режимі насоси вмикаються й вимикаються залежно від рівня води. Коли перша точка ввімкнення досягнута, вмикається насос 1. Коли друга точка ввімкнення досягнута, насос 2 вмикається по закінченні часу затримки ввімкнення. Під час роботи на РК-дисплеї з’являється індикація, і загоряється зелений світлодіод. Коли точка вимкнення досягнута, обидва насоси вимикаються по закінченні часу затримки вимкнення. Для оптимізації часу напрацювання насосів після кожного вимкнення функції насосів змінюються.

У разі несправності на РК-дисплеї відображується аварійне повідомлення. Якщо під’єднано більше одного насоса, установка автоматично перемикається на робочий насос. Крім того, через внутрішню звукову сигналізацію можна подавати звуковий аварійний сигнал. Далі активуються виходи для узагальненого сигнала про несправності (SSM) та роздільного сигнала про несправність (ESM).

У разі досягання рівня сухого ходу чи підвищеного рівня води залежно від режиму роботи відбувається:

Додатково на РК-дисплеї відображається аварійне повідомлення. Крім того, через внутрішню звукову сигналізацію можна подавати звуковий аварійний сигнал. Далі активується вихід для узагальненого сигналу про несправності (SSM).