Mod de funcționare

În regimul de funcționare automată, pompele sunt oprite și pornite în funcție de nivelul apei. Atunci când primul nivel de pornire este atins, pompa 1 pornește. Atunci când al doilea nivel de pornire este atins, după trecerea temporizării la pornire pornește pompa 2. În timpul funcționării pe ecranul LCD apare un afișaj, iar LED-ul verde luminează. Atunci când nivelul de pornire este atins, după trecerea temporizării la pornire pornesc ambele pompe. Pentru optimizarea timpilor de funcționare ai pompelor, după fiecare întrerupere are loc alternarea pompelor.

În caz de defecțiune, pe ecranul LCD este afișată o semnalizare de alarmă. Dacă se conectează mai mult de o pompă, se comută automat pe o pompă funcțională. Suplimentar poate avea loc o semnalizare acustică de alarmă, prin intermediul soneriei interne. În plus, ieșirile pentru semnalare generală de defecțiune (SSM) și semnal de defecțiune specifică (ESM) sunt activate.

Atunci când se atinge nivelul de funcționare fără apă sau de inundare, urmează în funcție de modul de funcționare:

În plus, pe ecranul LCD este afișată o semnalizare de alarmă. Suplimentar poate avea loc o semnalizare acustică de alarmă, prin intermediul soneriei interne. În plus, se activează ieșirea pentru semnalarea generală de defecțiune (SSM).