Τρόπος λειτουργίας

Στην αυτόματη λειτουργία οι αντλίες ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται ανάλογα με τη στάθμη του νερού. Όταν επιτευχθεί το πρώτο σημείο έναρξης λειτουργίας, ενεργοποιείται η αντλία 1. Όταν επιτευχθεί το δεύτερο σημείο έναρξης λειτουργίας, ενεργοποιείται μετά το πέρας της υστέρησης ενεργοποίησης η αντλία 2. Στη διάρκεια της λειτουργίας προβάλλεται μια ένδειξη στην οθόνη LC και φωτίζει η πράσινη λυχνία LED. Όταν επιτευχθεί το σημείο διακοπής λειτουργίας, απενεργοποιούνται μετά το πέρας της υστέρησης απενεργοποίησης και οι δύο αντλίες. Για την βελτιστοποίηση των χρόνων λειτουργίας των αντλιών πραγματοποιείται μετά από κάθε παύση λειτουργίας μια εναλλαγή αντλιών.

Σε περίπτωση βλάβης, στην οθόνη LC προβάλλεται ένα μήνυμα συναγερμού. Αν έχουν συνδεθεί περισσότερες από μία αντλίες, γίνεται αυτόματη μεταγωγή σε μια λειτουργική αντλία. Μέσω του εσωτερικού βομβητή μπορεί να πραγματοποιηθεί επιπλέον κι ένα ηχητικό σήμα συναγερμού. Περαιτέρω ενεργοποιούνται οι έξοδοι για το συνολικό σήμα βλάβης (SSM) και τη μεμονωμένη ένδειξη βλάβης (ESM).

Όταν φτάνει στο σημείο ξηρής λειτουργίας ή υπερχείλισης, ακολουθεί αναλόγως του τρόπου λειτουργίας:

Επιπλέον, στην οθόνη LC προβάλλεται ένα μήνυμα συναγερμού. Μέσω του εσωτερικού βομβητή μπορεί να πραγματοποιηθεί επιπλέον κι ένα ηχητικό σήμα συναγερμού. Περαιτέρω, ενεργοποιείται η έξοδος για το συνολικό σήμα βλάβης (SSM).